România , tara care ar trebui desfintata. / “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win” Mahatma GandhiCe se intampla cu Ion Cristoiu? Se intreaba multi… E de bine, va spun eu. Cristoiu a schimbat directia, cu aproximativ 6 luni inainte, de fiecare data cand urnele au decis schimbarea presedintelui in functie. Asa ca e de bun augur. Aproape o prevestire pentru toamna. A avut de fiecare data alte motive, e adevarat. Nu stau sa le mai dezgrop. Stiu ca acum a inceput sa scrie mizerii si lumea se intreaba de ce.

– Un motiv ar fi, spun gurile rele, faptul ca ar vrea sa ajunga Presedintele Televiziunii Nationale. Si trebuie sa “dea bine” pe langa mai marii zilei, adica pe langa Basescu si acolitii.
– Un alt motiv ar fi, spun gurile si mai rele, ca e posibil ca in curand Elena Basescu sa o angajeaze consilier pe Ioana, fiica lui care traieste la Bruxelles si se ocupa de avocatura cosmica si turism spatial. Va rog sa nu radeti (prea tare), e cat se poate de adevarat… Nu stiu daca Ioana Cristoiu a avut pana acum vreun client, dar… Eba sigur are nevoie de ajutor in PE, pentru vreun proiect spatial care sa ne lase cu gura cascata.

Ca o fi primul motiv, ca o fi al doilea, ca sunt amandoua… nu se stie sigur. Insa Cristoiu pare ca se pregateste sa isi ia zborul de la Antene. In ciuda aparitiilor aproape zilnice la emisiunea Gabrielei Firea. In ce directie, ne vom lamuri in curand.

Reclame

Comments on: "Cristoiu se pregateste sa-si ia zborul." (1)

 1. ……din toate cate se scriu,
  ma linisteste numai faptul „ca-si ia zborul” . In Romania, prea putini raman pe o anume pozitie respectand niste principii.
  Se motiveaza adesea cu o cugetare draga nestatornicilor, „numai boul sta pe loc!”.
  Nu miscarea ma nelinisteste, ci mobilul acesteia, „interesul marunt”.
  …Am cunoscut tineri comunisti,
  care au daruit „flori cu texte”
  Elenei Ceausescu, cu putin timp inainte de a apare la televizor la dialog cu d-l Liiceanu,
  obtinand astfel „bilet de avion spre America”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: