România , tara care ar trebui desfintata. / “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win” Mahatma Gandhi

După ce înregistrarea datelor legate de convorbirile telefonice şi SMS-uri de către operatorii de telefonie mobilă s-a concretizat printr-o lege, care a intrat în vigoare marţi şi după ce numerele de mobil ale persoanelor ar putea fi accesate pe Internet de toată lumea, românii vor mai trece printr-o verificare la nivel de stat. Atunci când îşi vor deschide un cont sau vor solicita o cerere pentru emiterea unui card, clienţii băncilor din România vor trebui să completeze contractul cu informaţii personale noi, astfel încât să se prevină spălarea banilor şi finanţarea terorismului.

Urmeaza clientii frizeriilor …iar cei care vor dori sa foloseasca o toaleta publica vor  avea nevoie de o verificare si o aprobare de la SRI. Nu de alta …da ultimu lucru care ni`l dorim pe strazile patriei este sa sara toaletele publice in aer .

In luna mai a anului trecut, printr-o ordonanţă de urgenţă, s-a transpus în România Directiva a III-a a Uniunii Europene, legată de prevenirea utilizării sistemului financiar în scopul spălării banilor şi finanţării actelor de terorism.

Prevederile Directivei includ completarea unor formulare noi din cadrul contractului bancar şi se aplică pentru toate tranzacţiile efectuate de către clienţii băncilor, indiferent de modalitatea de efectuare a operaţiunilor, adică deschiderea unui cont sau emiterea unui card.

Măsurile s-au concretizat şi în Regulmanetul Băncii Naţionale a României (BNR) privind cunoaşterea clientelei în scopul prevenirii banilor şi finantării terorismului şi au fost adoptate de bănci în toamnă, în funcţie de reglementările interne ale fiecărei instituţii de credit.

Comments on: "Clienţii băncilor, verificaţi împotriva terorismului." (4)

  1. o sa avem nevoie de card si ca sa respiram…

  2. chiar nu va intereseaza de vietile voastre nu vreti sa stiti ce o sa puteti face maine ,sau mai bine zis ce aveti voie sa faceti trezitiva si faceti ordine in viata voastra caci nu sintem vite sa fim insemnate sintem oameni ca toti ceilalti si avem aceleasi drepturi ca si cei care vi le ingradesc pe avoastre.spuneti nu indobitocirii caci pamintul asta este al nostru al copiiilor copiiilor nostri..si avem toti acelasi drept sa traim liberi asa cum ne-a lasat bunul dumnezeu.nimeni nu traieste 1000 de ani,asa ca sa fim realisti banii nu pot lungi viata nici chiar cind nu esti pregatit sa mori.fiecare piatra fiecare loc de pe pamintul asta ne apartine noua tuturor ,celor lasati de dumnezeu aici chiar daca se neaga existenta lui ginditivsa la complexitatea corpului omenesc si spuneti cine l-a creat pe om etc.daca nu dumnezeu ..nu intelegeti ca totul este creat pentru noi pentru fiintele vii de catre dumnezeu.amin.

  3. suntem mai muti ca ei,lumea o sa se opuna .deja au inceput protestele….

    primu a fost ca un avertizment…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: